Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Kamenné butikyZboží a ceny v eshopu a v každém z našeho kamenného butiku se liší.   Módní butik... arr3Náš ROZVOZ po Berouně a okolíAbsolutní NOVINKA  Vaše bezpečnost je pro nás prioritou! Proto nabízíme možnost bezpečného... arr3Často kladené dotazy - FAQV této sekci jsou uvedeny odpovědi na nejčastěji se objevující dotazy:   Mám strach z nákupu po... arr3TIMEFASHION.cz pomáhá  Během pandemie koronaviru a uzavření našich prodejen Vládou ČR, byla pro naší firmu samozřejmost... arr3Dodržování přísných hygienických opatření Kvůli současné situaci jsou v našich obchodech dodržovány ještě přisnější hygienická... arr3GDPR - ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ A DALŠÍCH ZPRACOVÁVANÝCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ A DALŠÍCH ZPRACOVÁVANÝCH ÚDAJŮ (dále jen... arr3SOUTĚŽE "SDÍLEJ" NA FACEBOOKU Používat FACEBOOK a stát se fanouškem naší stránky se opravdu vyplatí!!! Již máme za sebou druhou... arr3EET v kamenných provozovnáchUpozornění pro uživatele, kteří zvolí OSOBNÍ ODBĚR v našich kamenných prodejnách:   Podle zákona o...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Módní butik TIME FASHION Shop
Husovo nám. 39/26 (vchod ul. Biřická)
266 01 Beroun
tel: +420 774 537 455
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

Při objednávce nad 3000,- kč je DOPRAVA ZDARMA

 

Nejlepší dopravce:


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Módní butik s. r. o., se sídlem Jungannova 61, IČ 06516360,  u Městského soudu v Praze oddílu C, vložka 283493(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů