Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.09.2017
Kamenné butiky
Zboží a ceny v eshopu a v každém z našeho kamenného butiku se liší.   Módní butik TIMEFASHION.cz Husovo nám. 39/26 (vchod z Biřické ul.) 26601 B... číst celé
02.02.2021
Mentolová jede! ;-)
Je únor 2021 a naše butiky jsou stále uzavřené... na světlo světa se už, ale dere naše jarní kolekce a s ní barvičky jara, léta... naděje :-)  Jako... číst celé
19.04.2015
Často kladené dotazy - FAQ
V této sekci jsou uvedeny odpovědi na nejčastěji se objevující dotazy:   Mám strach z nákupu po internetu - mohu si někde ověřit spolehlivost vašeho... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Přihlaš se k odběru novinek a dostaneš od nás 100,- kč na svoji první objednávku! 

 

 

Sleduj nás... ❤️

 

                                                   
 
       ❤️ Zásilky odesíláme denně ❤️
 
   ❤️ Pouze platba předem na účet ❤️
 
      ❤️ Osobní vyzvednutí denně ❤️
 
 
 
 
Doporučujeme:
 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Módní butik s. r. o., se sídlem Jungannova 61, IČ 06516360,  u Městského soudu v Praze oddílu C, vložka 283493(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Newsletter
Přihlaš se k odběru novinek a dostaneš od nás 100,- kč na svoji první objednávku! 

Kde nás najdete

Česká ulice 51/13

(pod schody/kebabem)

Beroun - centrum, 266 01

Otevírací doba: Denně 11 - 17h, Středa 9 - 17h, Sobota 9 - 12h

Kde nás najdete

Biřická ulice (Husovo nám. 39/26) 

(postranní ulice od náměstí)

Beroun - centrum, 266 01

Otevírací doba: Denně 11 - 17h, Sobota 9 - 12h

Všechny fotky prezentované v našem eshopu jsou chráněny autorským zákonem jejich příslušných vlastníků. Jakékoli kopírování nebo napodobování prvků těchto stránek je zakázáno. © 2009-2021, TIME FASHION Shop
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.